Tietoa medialle

Sitly on alusta, joka yhdistää perheet lapsenvahtien ja lastenhoitajien kanssa. Se perustettiin vuonna 2009 Jules van Bruggenin toimesta, joka vanhempana itse näki tarpeen palvelulle. Sitly-palvelusta on tullut suurin lastenhoitosivusto maassa Suomi yli 16000 rekisteröityneellä käyttäjällä.

Työstätkö Sitly-palvelun tarinaa?

Ota yhteyttä info@sitly.fi

Sitly perustettiin vuonna 2009 ja siitä on tullut nopeimmin kasvava kansainvälinen alusta, joka yhdistää perheet sekä lapsenvahdit ja lastenhoitajat, mahdollistaen joustavan ja edullisen kotona tapahtuvan hoidon. Yli miljoona rekisteröitynyttä perhettä, lapsenvahtia ja lastenhoitajaa 9 eri maassa käyttävät Sitly-palvelua tänään. Sitly-palvelun tarkoitus on antaa vanhemmille mahdollisuus järjestää lastenhoito joustavalla tavalla niin, että lapset voivat olla kotona turvallisessa ympäristössä.

Mitä Sitly tarjoaa vanhemmille?

Sitly tarjoaa vanhemmille mahdollisuuden tutustua vanhempiin, lapsenvahteihin ja lastenhoitajiin heidän omalla alueellaan, jotta he voivat järjestää lastenhoidon yhdessä. Lapsenvahdin tai lastenhoitajan löytämisen lisäksi vanhemmat voivat myös ottaa yhteyttä toisiinsa. Voit yksinkertaisesti löytää leikkikavereita naapurustosta tai esimerkiksi jakaa lapsenvahdin tai lastenhoitajan ja siitä aiheutuvat kulut.

Mitä Sitly tarjoaa lapsenvahdeille ja lastenhoitajille?

Lapsenvahti tai lastenhoitaja voi löytää vanhempia, jotka etsivät lapsenvahtia ja/tai lastenhoitajaa Sitly-palvelun kautta naapurustostaan. Voit ottaa heihin yhteyttä tutustuaksesi heihin ja mahdollisesti tehdä lastenhoitoon liittyviä järjestelyjä.

Kuinka voin ottaa yhteyttä johonkuhun?

Mene toisen käyttäjän profiiliin ja klikkaa kohtaa "lähetä viesti". Sinua pyydetään tilaamaan ensin premium-jäsenyys. Kun olet lähettänyt viestin, lähetämme sähköpostin kyseiselle henkilölle kertoaksemme hänelle, että hän on saanut viestin. Henkilöt, joille olet lähettänyt viestin, voivat vastata sinulle ilmaiseksi.

Emme koskaan jaa henkilökohtaisia tietojasi, kuten osoitettasi, sähköpostiosoitettasi tai puhelinnumeroasi, toisten kanssa. Voit itse päättää niiden jakamisesta muille.
Sitly -tiimi

Tarinamme

Sitly perustettiin Jules van Bruggenin toimesta, kun hän huomasi kuinka vaikeaa oli löytää luotettavaa lastenhoitoa vastasyntyneelle pojalleen. "Koimme paljon vaikeuksia etsiessämme hyvää hoitoa. Meiltä meni vuosi ennen kuin löysimme hoitopaikan, jossa oli vielä tilaa, ja sillä välin olimme epätoivoisia yrittäessämme löytää lapsenvahdin."

Lue tarinamme

Brändin ominaisuudet