Home

Tue kollegaasi helpottamalla lastenhoitojärjestelyjä

Anna yrityksesi vanhemmille pääsy Sitlyyn: suurimpaan lapsenvahtiyhteisöön maassa Suomi

Kokeile maksutta
8.8 / 10
Yli 2400+ lapsenvahtia, lastenhoitajia ja vanhempia

Välittömästi 15.000 lapsenvahtia maassa Suomi

Monilla vanhemmilla on haasteita yhdistää oma työ lasten tarvitsemaan huomioon. COVID-19-epidemia tekee tilanteesta entistä haastavamman työaikataulujen muuttuessa ja lasten ollessa kotona entistä enemmän. Sitly auttaa heitä järjestämään lastenhoidon.

Feature

Yrityksesi vanhemmat hyväksyvät kutsusi liittyä Sitlyyn ja luovat profiilinsa

Feature

He voivat filtteröidä ja katsoa kaikkia lapsenvahteja alueellaan ja puhua heille

Feature

Kun vanhempi löytää jonkun, josta hän pitää, he voivat tavata ja järjestää haastattelun

Hero image

Mitä vanhemmat sanovat Sitlysta

Sitly at work: anna kollegallesi rajoittamaton käyttöoikeus Sitlyyn

Huolettomat vanhemmat merkitsevät vähemmän poissaoloja, enemmän tuottavuutta ja enemmän pitkäaikaisia työntekijöitä. Tue yrityksesi vanhempia antamalla heille helpon pääsyn hyvään lastenhoitoon käyttäjäystävällisellä alustallamme.

Feature

Kutsu tiimisi 1 klikkauksella

Jaa kutsu kollegoillesi. Kutsu sisältää käyttöohjeet. Vain henkilöt yrityksesi sähköpostilaajennuksessa voivat rekisteröityä.

Feature

Täydellinen seuranta & kontrolli

Kutsun hyväksyvät kollegat saavat välittömän pääsyn jokaisen Sitlyn lapsenvahdin tietoihin. Sinulla on täydellinen mahdollisuus seurata ja kontrolloida kenellä on käyttöoikeus

Yksinkertaiset suunnitelmat ja hinnoittelu

Maksa vain vanhemmille, jotka käyttävät aktiivisesti Sitlyä.*
Aloita ilmaisella 2 viikon kokeilulla.

Billed monthly Billed annually

startup

Up to 20 active parents*

59.00 79.00

per month

Package 0 Aloita

small team

Up to 50 active parents*

119.00 159.00

per month

Package 1 Aloita

medium team

Up to 100 active parents*

199.00 265.00

per month

Package 2 Aloita

large team

Up to 200 active parents*

369.00 492.00

per month

Package 3 Aloita

Enterprise

More than 200 active parents*

Custom pricing

Based on your needs

Tier 4 Extra Contact sales

*Active parent: a parent in your company that has used Sitly in the past 30 days. Parents that have not logged in in the past month, are automatically dowgraded so you don't pay for parents who are not looking for a babysitter anymore.

4 yleisintä kysymystä

Kuka maksaa lapsenvahdeille?

Sitly at work tarjoaa sinulle mahdollisuuden antaa yrityksesi vanhemmille pääsyn valtavaan lapsenvahtien yhteisöön ja kaikki työkalut, joiden avulla on helppo valita hoitaja. Yrityksesi maksaa ainoastaan premium-tilausmaksun, joka sisältää alennuksen, ja antaa vanhemmille täyden pääsyn alustalle. Sekä lapsenvahdin valinta että hänelle maksaminen on vanhemman tehtävä. Voit tietysti myös päättää tehdä järjestelyjä kollegoidesi kanssa hyvittääksesi heille lastenhoitokuluja, mutta tämä palvelu ei kuulu (vielä) Sitly työpaikalla -kokonaisuuteen.

Kuinka vanhemmat valitsevat lapsenvahdin?

Kaikki Sitlyn tarjoamat lapsenvahdit ilmoittavat tiedot käytettävyydestään, kokemuksestaan ja mahdollisista suosituksistaan. Vanhemmat voivat filtteröidä kaikkien näiden asioiden osalta ja nähdä alueensa sopivat lapsenvahdit. Vanhemmat voivat tämän jälkeen jutella heidän kanssaan tutustuakseen heihin ja järjestää haastattelun. 8.600 vanhempaa maassa Suomi käyttää jo Sitlya ja on antanut palvelullemme arvosanan 8.6 / 10.

Mitä tapahtuu peruuttaessamme?

Voit peruuttaa Sitly Premiumin yksittäisiltä vanhemmilta tai lopettaa palvelumme käytön kokonaan milloin tahansa. Vanhemmilla on tällöin Sitly Premium -käyttöoikeus kuukauden loppuun saakka, minkä jälkeen heidän tilinsä päivitetään henkilökohtaiseksi "ilmais"tiliksi, jonka toiminta on rajoitettua. Jos he haluavat uudelleen Sitly Premiumin, he voivat hankkia sen sovelluksen kautta ja lisätä oman maksutapansa. Vanhempia tietenkin informoidaan tästä.

Entäpä vanhempien yksityisyys?

Vanhempien ei tarvitse huolehtia yksityisyydestään. He saavat omat tilinsä, joihin sinulla ei ole pääsyä. Sinulla on mahdollisuus antaa tai peruuttaa Sitly Premium. Jos peruutat käyttöoikeuden, vanhemmat voivat pitää tilinsä, mutta heillä on pääsy vain Sitlyn ilmaisversioon. Heillä on myös mahdollisuus aktivoida itse Sitly Premium uudelleen.

Tue tiimiäsi ja aloita tänään

Katso kuinka se toimii maksutta, ilman sitoumuksia

Kokeile maksutta

Kysymyksiä?

Vastaamme kysymyksiisi 48 tunnin sisällä

Kirjoita nimesi

Kirjoita yrityksesi nimi

Lisää yrityksesi työntekijöiden määrä (noin)

Lisää voimassaoleva sähköposti

Lisää kysymyksesi

top