Tietoa medialle

Sitly on alusta, joka yhdistää perheet lapsenvahtien ja lastenhoitajien kanssa. Se perustettiin vuonna 2009 Jules van Bruggenin toimesta, joka vanhempana itse näki tarpeen palvelulle. Sitly-palvelusta on tullut suurin lastenhoitosivusto maassa Suomi yli 29000 rekisteröityneellä käyttäjällä.

Työstätkö Sitly-palvelun tarinaa?

Ota yhteyttä info@sitly.fi

Sitly perustettiin vuonna 2009 ja siitä on tullut nopeimmin kasvava kansainvälinen alusta, joka yhdistää perheet sekä lapsenvahdit ja lastenhoitajat, mahdollistaen joustavan ja edullisen kotona tapahtuvan hoidon. Yli miljoona rekisteröitynyttä perhettä, lapsenvahtia ja lastenhoitajaa 9 eri maassa käyttävät Sitly-palvelua tänään.Sitly-palvelun tarkoitus on antaa vanhemmille mahdollisuus järjestää lastenhoito joustavalla tavalla niin, että lapset voivat olla kotona turvallisessa ympäristössä.

Mikä on Sitly?

Sitlyn avulla voit löytää alueeltasi lapsenvahdin, lastenhoitajan tai perheen, jonka lapsia voit vahtia. Voit ottaa heihin helposti yhteyttä, suunnitella haastattelun ja tehdä jatkojärjestelyjä. Voit itse päättää millainen lapsenvahti tai perhe sopii sinulle parhaiten, joten voit myös itse päättää, keneen otat yhteyttä.

Sisältääkö rekisteröityminen sitoumuksia?

Ei. Rekisteröityminen ei sisällä sitoumuksia, se on ilmaista ja täysin vailla sitoumuksia. Voit valita itse, haluatko sopia haastattelusta alueesi vanhempien, lapsenvahtien ja/tai lastenhoitajien kanssa. Lapsenvahdin tai perheen valitseminen riippuu täysin sinusta.

Valvooko Sitly vanhempia, lapsenvahteja ja lastenhoitajia?

Sinun kannattaa ajatella Sitlya verkkomarkkinapaikkana. Kuka tahansa voi rekisteröityä ja lähettää viestejä. Emme tarkista henkilöitä etukäteen, mutta tietenkin tarkistamme säännöllisesti, onko kukaan kirjoittanut sivustolle asiattomia viestejä. On vanhempien ja lapsenvahtien vastuulla tehdä valinta siitä, mitä he etsivät Sitlysta. Neuvomme olemaan huolellisia valinnan tekemisessä ja pyytämään esimerkiksi suosituksia sekä järjestämään haastattelu. Tällä tavoin saat parhaan kuvan potentiaalisesta lapsenvahdista tai perheestä.

Sitly -tiimi

Sitlyn tarina

Sitly perustettiin Jules van Bruggenin toimesta, kun hän huomasi kuinka vaikeaa oli löytää luotettavaa lastenhoitoa vastasyntyneelle pojalleen. "Koimme paljon vaikeuksia etsiessämme hyvää hoitoa. Meiltä meni vuosi ennen kuin löysimme hoitopaikan, jossa oli vielä tilaa, ja sillä välin olimme epätoivoisia yrittäessämme löytää lapsenvahdin."

Lue Sitlyn tarina

Brändin ominaisuudet