Olivia

Vanhempi
1 lasta
Tyttö
1 vuotta vanha
Moikka! Olen Olivia

Etsinnässä hoitoapua meidän pieneen perheeseen. Olen hoitovapaalla kotona 10 kuukauden ikäisen tyttöni kanssa. Mies tekee reissutyötä, joten apu lapsen- ja kodinhoidossa on tervetullutta. Toivomme sinulta luotettavuutta ja, sitä että pystyt sitoutumaan saman lapsen hoitoon pidemmänkin ajan saatossa.

Lastenhoitopäivät Olivia
Ei tietoja
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su
Aamu
Iltapäivä
Ilta
Tarvitsee jonkun:
  • Säännöllisellä aikataululla
  • Joskus
  • Iltapäivähoito
Työn kuvaus
Etsii:
Lapsenvahti tai lastenhoitaja Lapsenvahti Lastenhoitaja
Pays:
10-15 € / tunti
Tarvitsee apua myös:
Chores
Olivia toiminta
  • Liittyi May 2023
  • Viimeksi kirjautuneena: 3 kuukautta sitten
Olivia
1 lasta
Tyttö |
1 vuotta vanha
Energinen Utelias Hauska
Moikka! Olen Olivia

Etsinnässä hoitoapua meidän pieneen perheeseen. Olen hoitovapaalla kotona 10 kuukauden ikäisen tyttöni kanssa. Mies tekee reissutyötä, joten apu lapsen- ja kodinhoidossa on tervetullutta. Toivomme sinulta luotettavuutta ja, sitä että pystyt sitoutuma + Lue lisää

Työn kuvaus
Etsii: Lapsenvahti tai lastenhoitaja Lapsenvahti Lastenhoitaja
Voi maksaa: 10-15 € / tunti
Tarvitsee apua myös:
  • Chores

Vastauksia kysymyksiisi

Rekisteröityminen on ilmaista eikä sisällä sitoumuksia. Löysitkö upean lapsenvahdin, johon haluat ottaa suoraan yhteyttä? Tällöin voit hankkia premium-jäsenyyden.

1 kuukausi: € 18,95 3 kuukautta: € 26,85 (€ 8,95 kuukaudessa)

Premium-jäsenyytesi jatkuu automaattisesti jäsenyyskauden lopussa ensiksi valitsemasi ajanjakson mittaisena. Voit peruuttaa jäsenyytesi milloin tahansa.

On tärkeää miettiä aivan ensimmäiseksi millaista lapsenvahtia olet etsimässä. Tämän vuoksi kannattaa tehdä toive- ja luonnelista. Näiden listojen pohjalta voit etsiä lapsenvahtia verkkoalustalta. Useimmilla lapsenvahtialustoilla suoritat haun itse. Joten muistathan järjestää haastattelun ja pyytää suosituksia. Löysitkö mukavan lapsenvahdin? Jos löysit, voit järjestää kokeilujakson.

Lapsenvahti ja perhe sopivat aina palkanmaksuun liittyvistä käytänteistä, kuten tuntipalkan suuruudesta, keskenään. Sitly toimii ainoastaan hoitajien ja vanhempien kohtauspaikkana, eikä siis maksa palkkaa hoitajille. Lapsenvahdin palkka riippuu monesta eri asiasta, kuten hoitajan iästä, kokemuksesta, hoidettavien lasten määrästä ja alueesta, jossa lapsenvahti asuu. On aina hyvä tarkistaa minimipalkan suuruus ja lähteä tästä liikkeelle. Halutessaan perhe voi käyttää palkan laskennan ja maksamisen apuna verkosta löytyviä maksuttomia palkanlaskentaohjelmia.

Lapsenvahdin taksa riippuu monesta eri asiasta, kuten iästä, kokemuksesta, hoidettavien lasten määrästä ja alueesta, jossa lapsenvahti asuu. On aina hyvä tarkistaa minimipalkan suuruus ja lähteä tästä liikkeelle.

Sinun kannattaa ajatella Sitlya verkkomarkkinapaikkana. Kuka tahansa voi rekisteröityä ja lähettää viestejä. Emme tarkista henkilöitä etukäteen, mutta tietenkin tarkistamme säännöllisesti, onko kukaan kirjoittanut sivustolle asiattomia viestejä. On vanhempien ja lapsenvahtien vastuulla tehdä valinta siitä, mitä he etsivät Sitlysta. Neuvomme olemaan huolellisia valinnan tekemisessä ja pyytämään esimerkiksi suosituksia sekä järjestämään haastattelu. Tällä tavoin saat parhaan kuvan potentiaalisesta lapsenvahdista tai perheestä.
Onko sinulla vielä kysymyksiä?

Vieraile tukisivustollamme

Skip to content