Löydä lastenhoitoa, joka sopii parhaiten perheellesi

Haluaisitko viedä partnerisi lounaalle tai muuttuivatko aikataulusi odottamatta? Tai ehkä tarvitset tavallisuudesta poikkeavaa lastenhoitoa. Tämä ei ole ongelma. Sitlyn kautta löydät lapsenvahdin tai lastenhoitajan, joka vastaa parhaiten toiveitasi, joten voit tehdä niitä asioita, joita haluat, ilman, että sinun tarvitsee murehtia lastenhoitoa.

Rekisteröidy ilmaiseksi, ilman sitoumuksia

Sitlyn tarina

"Sitly perustettiin vanhemmilta vanhemmille. Haluamme lastemme saavan parasta mahdollista hoitoa. Haluamme myös mielenrauhaa ollessamme poissa lastemme luota. Sitly onkin nopeiten kasvava lastenhoitosovellus." - Jules van Bruggen, Sitlyn perustaja
Lastenhoitokustannukset koulupäivän jälkeen ovat korkeita, aikataulut tiukkoja ja ympäristö on usein liian stressaava pienille lapsille. Kun Jules van Bruggenista tuli vanhempi, hän alkoi etsiä joustavaa lastenhoitovaihtoehtoa, mutta ei onnistunut löytämään hyvää ratkaisua. Hän huomasi, ettei hän ollut ainoa, joka kamppaili saman asian kanssa, joten hän loi oman ratkaisunsa, ja Sitly oli syntynyt.
Sitly on perustettu Hollannissa 2009 ja on aktiivinen 14 maassa, sillä on yli 7 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää, ja 38 työntekijää.

Tiimimme

Jules Jules Perustaja ja tj
Laura Laura Asiakastuki
Hubert Hubert Hallinto & Talous
Ronald Ronald CTO (teknologiajohtaja)
Ivo Ivo Johtava kehittäjä
Alex Alex iOS-kehittäjä
Roman Roman Android-kehittäjä
Marieke Marieke UX-UI-suunnittelija
Arnout Arnout Markkinointianalytiikka
Sira Sira Hakukonemarkkinointi
Paula Paula Laadunvarmistus
Linda Linda Markkinointi sosiaalisessa mediassa
Marloes Marloes Markkinointi