Löydä lastenhoitoa, joka sopii parhaiten perheellesi

Haluaisitko viedä partnerisi lounaalle tai muuttuivatko aikataulusi odottamatta? Tai ehkä tarvitset tavallisuudesta poikkeavaa lastenhoitoa. Tämä ei ole ongelma. Sitlyn kautta löydät lapsenvahdin tai lastenhoitajan, joka vastaa parhaiten toiveitasi, joten voit tehdä niitä asioita, joita haluat, ilman, että sinun tarvitsee murehtia lastenhoitoa.

Rekisteröidy ilmaiseksi, ilman sitoumuksia

Sitlyn tarina

"Sitly on perustettu vanhemmilta vanhemmille. Haluamme lastemme saavan parasta mahdollista hoitoa ja haluamme, että meillä on mielenrauha, kun meidän pitää olla poissa lastemme luota. Sitly on nyt nopeiten kasvava alusta, jolla lapsenvahdit ja perheet voivat ottaa yhteyttä toisiinsa." - Jules van Bruggen, Sitlyn perustaja
Lastenhoidon kustannukset koulupäivän jälkeen ovat korkeita, aikataulut ovat tiukkoja ja ympäristö on usein liian stressaava pienille lapsille. Kun Jules van Bruggenista tuli vanhempia ja kun hän etsi joustavaa lastenhoitoa, hän ei onnistunut löytämään hyvää ratkaisua. Hän huomasi, ettei hän ollut ainoa, joka kamppaili saman asian kanssa, joten hän loi oman ratkaisunsa, ja Sitly oli syntynyt.
Sitly on perustettu Hollannissa vuonna 2009 ja on aktiivinen 9 maassa, sillä on yli 2 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää, ja 28 työntekijää.

Tiimimme

Jules van Bruggen Jules van Bruggen Founder & CEO. 2 lapsen isä. Molemmilla lapsilla on lapsenvahti koulupäivien jälkeen.
Hubert van Noort Hubert van Noort Admin & Finance. 2 teini-ikäisen isä, joista 1 vahtii usein lapsia yrityksen Sitly kautta
Ronald Landa Ronald Landa CTO. 2 lapsen isä. Lapsilla on ihana Sitly lapsenvahti päivisin.
Ivo de Vries Ivo de Vries Lead developer. Ihanan tytön isä, joka käyttää usein yritystä Sitly.
Marieke Schoutsen Marieke Schoutsen UX-UI Desisigner. Täti, joka vahtii mielellään pientä sisarentytärtään.
Arnout Hellemans Arnout Hellemans Senior Marketing Manager. 3 lapsen isä, joka käyttää usein yritystä Sitly.
Sira Westberg Sira Westberg Marketing and SEO Manager. Ennen kuin hän aloitti työskentelyn yrityksessä Sitly hän työskenteli usein lapsenvahtina.
Paula Villa Paula Villa Marketing Manager and Tester. Täti, joka rakastaa lasten vahtimista viikonloppuisin.
Linda Aarts Linda Aarts Kahden pojan yksinhuoltajaäiti. Käyttää satunnaisesti kahta Sitly-lapsenvahtia.
Marloes Opsomer Marloes Opsomer Sitly-lapsenvahti viikonloppuisin.