Parasta hoitoa lapsillesi

Etsit sitten lapsenvahtia tavallisen työpäivän ajaksi, kun sinulla on odottamaton muutos aikataulussasi, tai kun olet suunnitellut illanviettoa: Sitly-palvelusta löydät lapsenvahdin, joka vastaa sinun odotuksiasi. Nopeimmin kasvava palveluympäristö lastenhoitopalveluissa maassa Suomi: olemme Sitly!

Rekisteröidy ilmaiseksi, ilman sitoumuksia

Tarinamme

Sitly yhdistää perheet lapsenvahtien ja lastenhoitajien kanssa. Vuonna 2009 perustettuna ja tällä hetkellä 28 työntekijää omaavana, siitä on tullut suurin ja nopeimmin kasvava lapsenvahtipalveluita tarjoava yritys maassa Suomi sekä Euroopassa. Yli miljoona rekisteröitynyttä perhettä, lapsenvahtia ja lastenhoitajaa 9 eri maassa käyttävät Sitly-palvelua tänään.
Kun Jules van Bruggen tuli isäksi ensimmäistä kertaa, hän huomasi ensin, kuinka vaikeaa on löytää kohtuuhintaista kotona tapahtuvaa lastenhoitopalvelua, kun taas päivähoidossa ja koulun jälkeen tapahtuvassa hoidossa noudatetaan tiukkoja tuonti- ja hakumenettelyjä. Näyttää siltä, että monet vanhemmat kamppailevat saman asian kanssa. Siksi Jules perusti Sitly-palvelun.