Löydä lastenhoitoa, joka sopii parhaiten perheellesi

Haluaisitko viedä partnerisi lounaalle tai muuttuivatko aikataulusi odottamatta? Tai ehkä tarvitset tavallisuudesta poikkeavaa lastenhoitoa. Tämä ei ole ongelma. Sitlyn kautta löydät lapsenvahdin tai lastenhoitajan, joka vastaa parhaiten toiveitasi, joten voit tehdä niitä asioita, joita haluat, ilman, että sinun tarvitsee murehtia lastenhoitoa.

Rekisteröidy ilmaiseksi, ilman sitoumuksia

Sitlyn tarina

"Sitly on perustettu vanhemmilta vanhemmille. Haluamme lastemme saavan parasta mahdollista hoitoa ja haluamme, että meillä on mielenrauha, kun meidän pitää olla poissa lastemme luota. Sitly on nyt nopeiten kasvava alusta, jolla lapsenvahdit ja perheet voivat ottaa yhteyttä toisiinsa." - Jules van Bruggen, Sitlyn perustaja
Lastenhoidon kustannukset koulupäivän jälkeen ovat korkeita, aikataulut ovat tiukkoja ja ympäristö on usein liian stressaava pienille lapsille. Kun Jules van Bruggenista tuli vanhempia ja kun hän etsi joustavaa lastenhoitoa, hän ei onnistunut löytämään hyvää ratkaisua. Hän huomasi, ettei hän ollut ainoa, joka kamppaili saman asian kanssa, joten hän loi oman ratkaisunsa, ja Sitly oli syntynyt.
Sitly on perustettu Hollannissa vuonna 2009 ja on aktiivinen 12 maassa, sillä on yli 2 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää, ja 28 työntekijää.

Tiimimme

Jules Jules Perustaja ja tj
Laura Laura Asiakastuki
Hubert Hubert Hallinto & Talous
Ronald Ronald CTO (teknologiajohtaja)
Ivo Ivo Johtava kehittäjä
Alex Alex iOS-kehittäjä
Roman Roman Android-kehittäjä
Marieke Marieke UX-UI-suunnittelija
Arnout Arnout Markkinointianalytiikka
Sira Sira Hakukonemarkkinointi
Paula Paula Laadunvarmistus
Linda Linda Markkinointi sosiaalisessa mediassa
Marloes Marloes Markkinointi