Yli 8 800 lapsenvahtityötä Sitlyssa! Löydä lapsenvahtityöt alueellasi, puhu vanhemmille & järjestä haastattelu

Toiminnot lapsenvahdeille

Olen vanhempi

Yli 33 000 perhettä ja lastenvahtia maassa Suomi on Sitlyssa. Voit helposti löytää perheen, joka tarvitsee lapsenvahtia.

Step 1 1. Täytä tietosi

Lisää käytettävyystietosi, kokemuksesi ja lapsenvahtitaksasi profiiliisi ja lataa kuva, jota käyttäisit myös CV:ssäsi. Filttereihisi perustuen näet perheet, jotka sopivat sinulle parhaiten.

Step 2 2. Katso perheprofiilit

Löydettyäsi perheen, josta pidät, vieraile profiilissa saadaksesi lisätietoa heidän tilanteestaan: lapsistaan ja lapsenvahtitoiveistaan nähdäksesi oletko sopiva hakija.

Step 3 3. Tapaa perheet

Lähetä valitsemillesi vanhemmille viesti. Jos pidät heistä, voit sopia haastattelun tutustuaksesi heihin ja heidän lapsiinsa. Haastattelun jälkeen voit päättää, onko työ sinulle sopiva.

Onko sinulla kysymys meille?

Mikä on Sitly?

Sitlyn avulla voit löytää alueeltasi lapsenvahdin, lastenhoitajan tai perheen, jonka lapsia voit vahtia. Voit ottaa heihin helposti yhteyttä, suunnitella haastattelun ja tehdä jatkojärjestelyjä. Voit itse päättää millainen lapsenvahti tai perhe sopii sinulle parhaiten, joten voit myös itse päättää, keneen otat yhteyttä.

Sisältääkö rekisteröityminen sitoumuksia?

Ei. Rekisteröityminen ei sisällä sitoumuksia, se on ilmaista ja täysin vailla sitoumuksia. Voit valita itse, haluatko sopia haastattelusta alueesi vanhempien, lapsenvahtien ja/tai lastenhoitajien kanssa. Lapsenvahdin tai perheen valitseminen riippuu täysin sinusta.

Valvooko Sitly vanhempia, lapsenvahteja ja lastenhoitajia?

Sinun kannattaa ajatella Sitlya verkkomarkkinapaikkana. Kuka tahansa voi rekisteröityä ja lähettää viestejä. Emme tarkista henkilöitä etukäteen, mutta tietenkin tarkistamme säännöllisesti, onko kukaan kirjoittanut sivustolle asiattomia viestejä. On vanhempien ja lapsenvahtien vastuulla tehdä valinta siitä, mitä he etsivät Sitlysta. Neuvomme olemaan huolellisia valinnan tekemisessä ja pyytämään esimerkiksi suosituksia sekä järjestämään haastattelu. Tällä tavoin saat parhaan kuvan potentiaalisesta lapsenvahdista tai perheestä.