Sarita & Emilia “Kun Emilia tuli haastatteluun, hän alkoi lähes heti leikkiä Elsan kanssa ja Nooa ryömi hänen syliinsä.”

Esittely

Emilia vahtii silloin tällöin Nooaa ja Elsaa. Sarita tiesi löytäneensä sopivan lapsenvahdin, kun Emilia alkoi heti leikkiä lasten kanssa. "Nooa oli surullinen, kun hänen piti lähteä haastattelun jälkeen, joten hän sanoi, että minun pitäisi mennä Emilian sijaan."

Sarita (äiti):

"Emilian kanssa on helppoa tulla toimeen ja olen itse samanlainen, joten kun aloimme puhua, tulimme toimeen saman tien. Tulemme todella hyvin toimeen keskenämme, mutta on vieläkin tärkeämpää, että myös lapset pitävät hänestä. Loppujen lopuksi he viettävät enemmän aikaa hänen kanssaan. Kun hän tuli tapaamaan lapsia, hän leikki lattialla Elsan kanssa jo muutaman minuutin päästä. Nooalta kesti hieman kauemmin tutustua, mutta hetken kuluttua hän halusi myös mukaan leikkiin. Tiesin heti, että Emilia on oikea lapsenvahti meille."

Sarita (äiti):

"Haastattelun päätyttyä Nooa pyysi minua menemään ulos illalla, jotta Emilia voisi jäädä. Hän ei halunnut päästää Emiliaa vielä lähtemään. Minulla ei ollut ajatuksena lähteä ulos illalla, mutta kävin ostoksilla, jotta voimme kokeilla, toimisiko järjestely. Emilia otti ohjat käsiinsä saman tien enkä huolehtinut sekuntiakaan."

Emilia (lapsenvahti):

"Haastattelu oli tosi rento. Elsa on todella suloinen vauva, joka hymyilee lähes aina ja Nooa tykkää hypellä ympäriinsä. Jossakin vaiheessa hän otti minua kädestä kiinni ja sanoi: "Äiti, voiko Emilia hoitaa meitä tänä iltana?". Sarita meni käymään ostoksilla ja sillä aikaa, kun hän oli poissa, me kolme leikimme leikkihuoneessa. Hän ei pitänyt siitä, että hänen äitinsä tuli takaisin niin pian, joten kaikki alkoi hyvin!"

Löydä itse lapsenvahti tai lapsenvahdin työ!