Kirjoita kysymyksesi

Tiedot

Mitä Sitly maksaa?

Rekisteröityminen on ilmaista eikä sisällä sitoumuksia. Löysitkö upean lapsenvahdin, johon haluat ottaa suoraan yhteyttä? Tällöin voit hankkia premium-jäsenyyden.1 kuukausi: € 18,95

3 kuukautta: € 26,85 (€ 8,95 kuukaudessa)Premium-jäsenyytesi jatkuu automaattisesti jäsenyyskauden lopussa ensiksi valitsemasi ajanjakson mittaisena. Voit peruuttaa jäsenyytesi milloin tahansa

Kuinka löydän lapsenvahdin verkosta?

On tärkeää miettiä aivan ensimmäiseksi millaista lapsenvahtia olet etsimässä. Tämän vuoksi kannattaa tehdä toive- ja luonnelista. Näiden listojen pohjalta voit etsiä lapsenvahtia verkkoalustalta. Useimmilla lapsenvahtialustoilla suoritat haun itse. Joten muistathan järjestää haastattelun ja pyytää suosituksia. Löysitkö mukavan lapsenvahdin? Jos löysit, voit järjestää kokeilujakson. 

Kuinka suunnittelen haastattelun uuden lapsenvahtini kanssa?

Ennen haastattelua kannattaa pyytää lapsenvahdilta suosituksia sekä tietoa hänen hoitokokemuksestaan. Ennen haastattelua sinulla on mahdollisuus soittaa muille vanhemmille ottaaksesi selvää, mitä mieltä he ovat lapsenvahdista. Kysy mielestäsi tärkeitä kysymyksiä nähdäksesi sopiiko lapsenvahti juuri sinun lapsillesi.

Millaisia kysymyksiä kysyn haastattelun aikana?

Se mitä haluat tietää uudesta lapsenvahdistasi riippuu pitkälti persoonastasi. Saatat huomata, että pidät tärkeinä muita asioita kuin muut vanhemmat. Mutta on aina hyvä puhua lapsenvahdin kokemuksesta, motivaatiosta, käytettävyydestä ja lastenhoidon taksasta. Luota myös vaistoihisi, jotka kertovat tuntuuko lapsenvahti oikealta. 

Mitä lapsenvahti maksaa?

Lapsenvahdin taksa riippuu monesta eri asiasta, kuten iästä, kokemuksesta, hoidettavien lasten määrästä ja alueesta, jossa lapsenvahti asuu. On aina hyvä tarkistaa minimipalkan suuruus ja lähteä tästä liikkeelle. 

Mikä on lastenhoitaja?

Lastenhoitaja tarjoaa pienimuotoista lastenhoitoa yleensä omassa kodissaan. Hänellä on asianmukainen koulutus ja asiaankuuluvat todistukset. Lastenhoitaja voi hoitaa jopa 4 lasta kerralla. 

Tiedot

Mitä Sitly maksaa?

Rekisteröityminen on ilmaista eikä sisällä sitoumuksia. Voit myös lukea ja vastata viesteihin ilmaiseksi. Löysitkö upean perheen, jonka lapsia haluaisit hoitaa? Tällöin voit hankkia premium-jäsenyyden.1 kuukausi: € 8,95

3 kuukautta: € 17,85 (€ 5,95 kuukaudessa)Premium-jäsenyytesi jatkuu automaattisesti jäsenyyskauden lopussa ensiksi valitsemasi ajanjakson mittaisena. Voit peruuttaa jäsenyytesi milloin tahansa

Paljonko ansaitsen lastenhoidosta?

Ansaitsemismahdollisuutesi riippuvat iästäsi, kokemuksestasi, siitä kuinka montaa lasta hoidat sekä asuinpaikastasi. On aina parasta aloittaa minimipalkasta ja lähteä siitä liikkeelle. 

Täytyykö minun lähettää teille CV?

Ei. Voit lisätä tiedot, jotka haluat jakaa vanhempien kanssa, suoraan profiiliisi.

Kuinka aloitan lastenhoidon?

Jos sinulla ei ole vielä paljon kokemusta, sinun täytyy käyttää tavallista enemmän aikaa työn etsimiseen. Vanhemmat pitävät kokeneista lapsenvahdeista. Voit kysyä vanhemmilta, jos voisit auttaa heitä heidän lastensa kanssa vanhempien ollessa kotona. Kysy, jos voit vahtia nuorempia sisaruksiasi, veljen tai sisaren lapsia tai naapurin lapsia. Tämä kaikki kasvattaa kokemustasi ja nostaa mahdollisuuksiasi löytää mukava lapsenvahdin työ.

Kuinka löydän nopeasti työtä lapsenvahtina?

Jos etsit lapsenvahdin työtä verkossa, varmista, että profiilisi näyttää täydelliseltä. Kerro perheille, kuka olet, mitä etsit, miksi pidät lastenhoidosta ja milloin olet käytettävissä. Lisää myös kiva valokuva profiilikuvaksesi. 

Kuinka valmistaudun haastatteluun uuden perheen kanssa?

Valmistautuminen on avainasia: on olemassa runsaasti yleisiä asioita, joita suurin osa vanhemmista kysyy sinulta. Esimerkiksi he pyytävät sinua kertomaan heille itsestäsi ja siitä miksi pidät lastenhoitamisesta niin paljon tai he kysyvät sinulta kokemuksestasi. Näihin kysymyksiin voit valmistautua jo kotona. 

Tiedot

Mitä Sitly maksaa?

Rekisteröityminen on ilmaista eikä sisällä sitoumuksia. Voit myös lukea ja vastata viesteihin ilmaiseksi. Löysitkö upean perheen, jonka lapsia haluaisit hoitaa? Tällöin voit hankkia premium-jäsenyyden.1 kuukausi: € 8,95

3 kuukautta: € 17,85 (€ 5,95 kuukaudessa)Premium-jäsenyytesi jatkuu automaattisesti jäsenyyskauden lopussa ensiksi valitsemasi ajanjakson mittaisena. Voit peruuttaa jäsenyytesi milloin tahansa

Kuinka minusta tulee lastenhoitaja?

Jos haluat tulla lastenhoitajaksi, tulee sinun täyttää tiettyjä vaatimuksia. Kuka tahansa ei voi toimia lastenhoitajana. 

Tietoa Sitly:sta

Mikä on Sitly?

Sitlyn avulla voit löytää alueeltasi lapsenvahdin, lastenhoitajan tai perheen, jonka lapsia voit vahtia. Voit ottaa heihin helposti yhteyttä, suunnitella haastattelun ja tehdä jatkojärjestelyjä. Voit itse päättää millainen lapsenvahti tai perhe sopii sinulle parhaiten, joten voit myös itse päättää, keneen otat yhteyttä.

Sisältääkö rekisteröityminen sitoumuksia?

Ei. Rekisteröityminen ei sisällä sitoumuksia, se on ilmaista ja täysin vailla sitoumuksia. Voit valita itse, haluatko sopia haastattelusta alueesi vanhempien, lapsenvahtien ja/tai lastenhoitajien kanssa. Lapsenvahdin tai perheen valitseminen riippuu täysin sinusta.

Valvooko Sitly vanhempia, lapsenvahteja ja lastenhoitajia?

Sinun kannattaa ajatella Sitlya verkkomarkkinapaikkana. Kuka tahansa voi rekisteröityä ja lähettää viestejä. Emme tarkista henkilöitä etukäteen, mutta tietenkin tarkistamme säännöllisesti, onko kukaan kirjoittanut sivustolle asiattomia viestejä. On vanhempien ja lapsenvahtien vastuulla tehdä valinta siitä, mitä he etsivät Sitlysta. Neuvomme olemaan huolellisia valinnan tekemisessä ja pyytämään esimerkiksi suosituksia sekä järjestämään haastattelu. Tällä tavoin saat parhaan kuvan potentiaalisesta lapsenvahdista tai perheestä.

Kuinka Sitly-applikaatio toimii?

Applikaation kautta voit rekisteröityä, luoda profiilin ja etsiä ideaalia lapsenvahtia tai täydellistä perhettä alueeltasi. Applikaatio on erittäin käyttäjäystävällinen ja tarjoaa enemmän ominaisuuksia kuin tavallinen työpöytäversio. Voit ladata applikaation Google Play Storesta tai Apple Storesta

Tilini

Kuinka voin ottaa yhteyttä toiseen käyttäjään?

Voit jutella toisten kanssa menemällä profiiliisi ja klikkaamalla "Lähetä viesti". Sinulla tulee olla ensin premium-jäsenyys. Heti kun olet lähettänyt viestin, lähetämme kyseiselle henkilölle viestin sähköpostitse sekä lähetämme huomautusviestin Sitlyn applikaation kautta. Henkilöt, joille lähetät viestin, voivat vastata viestiin ilmaiseksi. Emme koskaan jaa henkilökohtaisia tietojasi, kuten osoitetta, sähköpostia tai puhelinnumeroa toisten Sitlyn käyttäjien kanssa. Saat itse päättää, haluatko jakaa tällaisia tietoja.

Kuinka muut käyttäjät saavat minuun yhteyden?

Muut käyttäjät voivat ottaa sinuun yhteyttä, jos heillä on premium-jäsenyys. Kun joku lähettää sinulle viestin Sitlyn kautta, saat sähköpostimuistutuksen siitä tai muistutuksen applikaation kautta. Voit aina vastata viesteihin ilmaiseksi.

Kuinka voin vaihtaa salasanani?

Kirjaudu sisään, mene profiiliisi ja klikkaa Tiliasetukset. Näet linkin, jossa sanotaan "Vaihda salasana". Voit vaihtaa täällä salasanasi välittömästi.

Pyysin uutta salasanaa, mutten saanut sähköpostia. Mitä nyt?

Jos pyydät uutta salasanaa, saat sähköpostin, jossa on linkki salasanasi uudelleen asettamista varten. Jos se ei ole inboxissasi, tarkistathan roskapostilaatikkosi. Etkö siltikään saanut sähköpostia? Otathan tällöin yhteyttä tukitiimiimme.

Kuinka voin vaihtaa osoitteeni?

Mene "Profiiliin". Alapuolella kohdassa käytettävyytesi löydät nykyisen osoitteesi ja voit vaihtaa sen uuteen.

En halua vastaanottaa viikoittaisia sähköposteja. Mitä pitäisi tehdä?

Mene "Profiiliin" ja "Tiliasetuksiin" vaihtaaksesi sähköpostiasetuksesi. Voit määritellä kohdan "Päivitykset uusista sopivista hakijoista" "Ei koskaan", etkä saa enää viikoittaisia sähköposteja.

Kuinka voin päättää premium-jäsenyyteni?

Voit päättää premium-jäsenyytesi kirjautumalla sisään, menemällä profiiliisi ja klikkaamalla "Tiliasetukset". Löydät täältä linkin "Peruuta tilaus".Jos olet hankkinut tilauksen Applen iTunesin kautta, sinun tulee myös päättää tilaus iTunes-tilisi kautta. Apple toimii maksujen välittäjänä Sitlyn ja käyttäjiensä välillä. Löydät täältä ohjeet minkä tahansa Applen tilauksen päättämiseen:https://support.apple.com/fi-fi/HT202039Otathan huomioon: Aplikaation poistaminen taikka tilisi piilottaminen tai poistaminen ei automaattisesti peruuta tilaustasi! Apple antaa sinun peruuttaa tilauksesi ainostaan iTunesin kautta. Jos käytät Androidia, voit peruuttaa tilisi Sitlyn tiliasetustesi kautta.Premium-jäsenyytesi jatkuu automaattisesti jäsenyyskauden lopussa ensiksi valitsemasi ajanjakson mittaisena. Voit peruuttaa jäsenyytesi milloin tahansa

Voinko vaihtaa profiilini lapsenvahdiksi, vanhemmaksi tai lastenhoitajaksi?

Valitettavasti tämä ei ole teknisesti mahdollista. Paras keino on poistaa "vanha" profiilisi ensin ja rekisteröityä sitten uudelleen vanhempana, lapsenvahtina tai lastenhoitajana.

Voinko perua tilini Sitlyssa?

Mene "Profiiliin" ja "Tiliasetuksiisi". Jos et väliaikaisesti tarvitse lastenhoitoa tai jos olet jo löytänyt työtä, voit piilottaa profiilisi siihen asti, kunnes seuraavan kerran kirjaudut sisään. Profiilisi ei enää näy muille vanhemmille, lapsenvahdeille tai lastenhoitajille. Mutta jos tarvitset lapsenvahdin tai työtä tulevaisuudessa, et ole kadottanut kaikkia tietojasi, mikä tapahtuisi siinä tapauksessa, jos poistaisit tilisi kokonaan.

Yksityisyys

Näkyvätkö henkilökohtaiset tietoni muille?

Lapsenvahtina tai lastenhoitajana vain etunimesi, valokuvasi ja ikäsi näkyvät muille käyttäjille. Vanhempana ainoastaan etunimesi, valokuvasi ja lastesi määrä heidän ikineen näkyy muille käyttäjille. Näytämme myös summittaisen sijaintisi kartalla, jotta vanhemmat ja lapsenvahdit voivat nähdä kuinka lähellä tai kaukana asut heidän kotoaan. Tarkkaa sijaintiasi ei näytetä. Osoitteesi piilotetaan eikä se näy muille Sitlyn käyttäjille.

Säilytetäänkö henkilökohtaisia tietojani turvallisesti?

Henkilökohtaisten tietojesi turvallinen säilyttäminen on prioriteettilistamme kärjessä. Tämän vuoksi suojaamme verkkosivumme niin kutsutulla SSL-sertifikaatilla. Tämä sertifikaatti suojelee tietoja, jotka lähetetään edestakaisin. Selaimessasi näkyvä pieni lukko osoittaa, että verkkosivusto on suojattu.

Mihin tarkoitukseen käytätte osoitettani?

Osoitettasi käytetään näyttämään muille rekisteröityneille käyttäjille suunnilleen missä asut sijoittamalla ikoni alueesi karttaan. Tällä tavoin vanhemmat, lapsenvahdit tai lastenhoitajat voivat nähdä, että asut naapurustossa ja ottaa sinuun yhteyttä Sitlyn kautta. Emme koskaan jaa osoitettasi kolmansille osapuolille.

Onko Sitly turvallinen?

Sitly on verkossa toimiva markkinapaikka, jossa vanhemmat ja lapsenvahdit samalta alueelta voivat löytää toisensa. Voit nähdä suurin piirtein missä toiset käyttäjät asuvat. Kun tapaat lapsenvahdin, voit suunnitella haastattelun ja tarkistaa hänen suosituksensa, aivan samoin kuin tekisit etsiessäsi lapsenvahtia perheen tai ystävien kautta. Itse asiassa palvelumme on ikään kuin laajennus horisonttiisi: näet sellaisetkin alueesi lapsenvahdit, joita et tuntenut ennen, mutta jotka saattavat asua vain 100 metrin päässä.Mitä Sitly tekee turvallisuuden eteen? Meillä on alustallamme käytössä manuaalisia tarkastuksia, joiden avulla näemme, ettei mitään tavallisuudesta poikkeavaa ole tekeillä ja hälytyksiä, jotka ilmoittavat meille, jos jotain tavallisuudesta poikkeavaa tapahtuu. Tarjoamme turvallisen ympäristön, jossa voit lähettää viestejä ja annamme lapsenvahdeille mahdollisuuden ladata suosituksensa. Suhtaudumme kaikkiin huomautuksiin ja viesteihin turvallisuutta koskien erittäin vakavasti. Joten, onko sinulla kysymyksiä alustamme turvallisuutta koskien tai saitko viestin, joka on mielestäsi epäsopiva? Otathan yhteyttä tukitiimiimme sähköpostitse osoitteella info@sitly.fi

Etkö löydä vastausta kysymykseesi?

Ota yhteyttä