Kirjoita kysymyksesi

Tietoa BABYSITTER:sta

Mitä Sitly tarjoaa vanhemmille?

Sitly tarjoaa vanhemmille mahdollisuuden tutustua vanhempiin, lapsenvahteihin ja lastenhoitajiin heidän omalla alueellaan, jotta he voivat järjestää lastenhoidon yhdessä. Lapsenvahdin tai lastenhoitajan löytämisen lisäksi vanhemmat voivat myös ottaa yhteyttä toisiinsa. Voit yksinkertaisesti löytää leikkikavereita naapurustosta tai esimerkiksi jakaa lapsenvahdin tai lastenhoitajan ja siitä aiheutuvat kulut.

Liittyykö Sitly-palveluun rekisteröitymiseen joitakin velvollisuuksia?

Ei, rekisteröityminen on täysin ilmaista eikä siihen liity velvollisuuksia. Voit päättää itse haluatko tavata vanhempia, lapsenvahteja tai lastenhoitajia lähellä sinua. Päätösvalta pysyy sinulla.

Valvooko Sitly vanhempia, lapsenvahteja ja lastenhoitajia?

Sitly voidaan nähdä verkossa sijaitsevana tapaamispaikkana. Tarkastamme säännöllisesti, ettei epäsopivia viestejä ole julkaistu. Tästä huolimatta neuvomme vanhempia olemaan valikoivia Sitly-palvelun kautta saatavien kontaktien suhteen. Neuvomme sinua olemaan huolellinen valintaa tehdessäsi ja esimerkiksi kysymään suosituksia lapsenvahdeilta ja lastenhoitajilta. Suosittelemme myös sopimaan tutustumistapaamisen, jotta saatte tarkan kuvan toisistanne.

Mitä Sitly maksaa?

Rekisteröityminen Sitly-palveluun on ilmaista eikä se sisällä velvollisuuksia. Voit myös lukea ja vastata toisten viesteihin ilmaiseksi. Löysitkö sopivan käyttäjän ja olet valmis lähettämään viestin toiselle käyttäjälle? On aika hankkia premium-jäsenyys. Premium-jäsenyys vanhemmille 1 kuukausi 19,00 € 3 kuukautta 27,00 € (9 € kuukaudessa) Premium-jäsenyys lapsenvahdeille / lastenhoitajille 1 kuukausi 9,00€ 3 kuukautta 18,00 € (6 € kuukaudessa) Premium-jäsenyys jatkuu automaattisesti, kun jäsenyytesi on päättymässä. Jokaisena seuraavana kuukautena sinulta veloitetaan sama alennettu kuukausimaksu, jonka olet maksanut tähän asti.

Tilini

Voinko poistaa rekisteröintini Sitly-palvelusta?

Kyllä, profiiliasetuksissasi ei ole uloskirjautumisvaihtoehtoa. Kirjaudu sisään ja mene Asetukseni- / Profiiliasetukseni -kohtaan ja valitse "kirjaudu ulos" tai "poista". Tietojasi ei enää näytetä toisille vanhemmille, lapsenvahdeille tai lastenhoitajille.

Olen pyytänyt uutta salasanaa, mutta järjestelmä ei tunnista sitä. Mitä teen?

Varmista, että olet klikannut uuden salasanasi sisältävän sähköpostiviestin aktivointilinkkiä. Vain tällä tavalla uusi salasanasi aktivoituu.

Kuinka voin vaihtaa salasanani?

Kirjaudu sisään ja klikkaa "asetukseni". Kentässä "profiiliasetukseni" sinulla on mahdollisuus vaihtaa salasanasi.

Yksityisyys

Mihin osoitetietojani käytetään?

Osoitetietojasi käytetään näyttämään muille rekisteröityneille käyttäjille asuinpaikkasi kartassa näkyvän ikonin avulla. Tällä tavoin muut vanhemmat, lapsenvahdit ja lastenhoitajat voivat tunnistaa naapurustosi siten, että he voivat ottaa sinuun yhteyttä Sitly-palvelun kautta. Emme koskaan näytä katuosoitettasi tai talosi numeroa. Emme myöskään koskaan jaa osoitettasi kolmansille osapuolille.

Yksityisyys

Voivatko muut nähdä henkilökohtaisia tietojani?

Vain etunimesi ja valokuvasi näytetään muille. Osoitetietosi pysyvät piilossa eikä niitä näytetä muille.

Talletetaanko henkilökohtaiset tietoni turvallisesti?

Pidämme henkilökohtaisten tietojesi suojelua erittäin tärkeänä. Tämän vuoksi verkkosivusto käyttää ylimääräistä suojausta. Jotta liikennettä vierailijoiden ja serverin kanssa voidaan suojella siten, että epätoivotut osapuolet eivät voi katkaista sitä, verkkosivusto on suojattu SSL-sertifikaatilla. Tämä sertifikaatti salaa tiedot, jotka lähetetään edestakaisin, ja se tunnetaan paremmin verkkosivuston "riippulukkona" tai "https-versiona".

Tietoa BABYSITTER:sta

Mitä Sitly tarjoaa lapsenvahdeille ja lastenhoitajille?

Lapsenvahti tai lastenhoitaja voi löytää vanhempia, jotka etsivät lapsenvahtia ja/tai lastenhoitajaa Sitly-palvelun kautta naapurustostaan. Voit ottaa heihin yhteyttä tutustuaksesi heihin ja mahdollisesti tehdä lastenhoitoon liittyviä järjestelyjä.

Kuinka voin ottaa yhteyttä johonkuhun?

Mene toisen käyttäjän profiiliin ja klikkaa kohtaa "lähetä viesti". Sinua pyydetään tilaamaan ensin premium-jäsenyys. Kun olet lähettänyt viestin, lähetämme sähköpostin kyseiselle henkilölle kertoaksemme hänelle, että hän on saanut viestin. Henkilöt, joille olet lähettänyt viestin, voivat vastata sinulle ilmaiseksi.

Emme koskaan jaa henkilökohtaisia tietojasi, kuten osoitettasi, sähköpostiosoitettasi tai puhelinnumeroasi, toisten kanssa. Voit itse päättää niiden jakamisesta muille.

Kuinka muut voivat ottaa yhteyttä minuun?

Muut voivat ottaa sinuun yhteyttä tilaamalla premium-jäsenyyden, joka antaa heille mahdollisuuden lähettää sinulle viestin Sitly-palvelun kautta. Lähetämme sinulle tämän jälkeen sähköposti-ilmoituksen. Voit vastata tähän viestiin ilmaiseksi.

Tilini

Kuinka voin peruuttaa premium-jäsenyyteni?

Voit peruuttaa premium-jäsenyytesi menemällä kohtaan: https://www.sitly.fi/asetukset/bonus. Voit peruuttaa jäsenyyden milloin tahansa ilman kuluja tai lisämaksuja.

Kuinka voin vaihtaa osoitteeni?

Kirjaudu sisään ja mene kohtaan Asetukseni / Henkilökohtaiset tietoni. Tässä osassa voit vaihtaa osoitteesi.

Etkö löydä vastausta kysymykseesi?

Ota yhteyttä