Liity 9 400+ vanhempiin Löydä lapsenvahdit alueellasi, puhu heille & järjestä haastattelu

Toiminnot vanhemmille

Olen lapsenvahti/-hoitaja

Maassa Suomi on yli 33 000 perhettä ja lapsenvahtia Sitlyssa. Voit helposti löytää perheellesi sopivan hoitajan.

Step 1 Kerro meille mitä etsit.

Kirjoita toiveesi ja tarpeesi profiiliisi. Mieti kokemusta, käytettävyyttä tai lastenhoidon taksaa. Näet lapsenvahdit, jotka sopivat parhaiten tilanteeseesi. Voit vaihtaa filttereitä milloin tahansa.

Step 2 Katso lapsenvahtiprofiilit.

Tsekkaa profiilit tutustuaksesi lapsenvahteihin, katso heidän kokemuksensa, suosituksensa sekä käytettävyytensä. Varmista, että he vastaavat sitä mitä toivot lapsenvahdilta ja viestittele niille, joista pidät.

Step 3 Tapaa haluamasi lapsenvahdit.

Jos keskustelu sujuu hyvin, voitte järjestää haastattelun ja tutustua heihin.

Turva

Sitly on verkkoalusta, josta voit helposti löytää lapsenvahdin tai lastenhoitajan omalta alueeltasi. Se on alusta, joka laajentaa horisonttiasi - ideaalilapsenvahtisi saattaa asua kulman takana, etkä edes tiedä sitä.

10 askeleen opas lapsenvahtihakuun

Kun etsit lapsenvahtia, on hyvä pitää mielessä seuraavat asiat.

Valitse & haastattele lapsenvahti

Pyydä suositukset ja katso, kuka on jo suositellut heitä Sitlyssa. Järjestä aina haastattelu ennen lapsenvahdin palkkaamista. Ennen henkilökohtaista tapaamista, voit järjestää puhelin- tai videohaastattelun. Tällä tavoit voit varmistaa, että lapsenvahti sopii sinulle.

Pidä yksityistietosi yksityisinä

Älä jätä yksityistietojasi, kuten puhelinnumeroasi tai osoitettasi profiilikuvaukseesi. Anna nämä vain, kun olet keskustellut jonkun kanssa, jota haluat haastatella.

Ota yhteyttä tarvittaessa

Pyysikö joku yksityistietojasi, vaikka ette ole keskustelleet aiemmin tai ilmenikö chatissa jotakin, jota pidät outona? Kerrothan tästä meille osoitteella info@sitly.fi ja tarkistamme tilanteen.

Onko sinulla kysymys meille?

Mikä on Sitly?

Sitlyn avulla voit löytää alueeltasi lapsenvahdin, lastenhoitajan tai perheen, jonka lapsia voit vahtia. Voit ottaa heihin helposti yhteyttä, suunnitella haastattelun ja tehdä jatkojärjestelyjä. Voit itse päättää millainen lapsenvahti tai perhe sopii sinulle parhaiten, joten voit myös itse päättää, keneen otat yhteyttä.

Sisältääkö rekisteröityminen sitoumuksia?

Ei. Rekisteröityminen ei sisällä sitoumuksia, se on ilmaista ja täysin vailla sitoumuksia. Voit valita itse, haluatko sopia haastattelusta alueesi vanhempien, lapsenvahtien ja/tai lastenhoitajien kanssa. Lapsenvahdin tai perheen valitseminen riippuu täysin sinusta.

Valvooko Sitly vanhempia, lapsenvahteja ja lastenhoitajia?

Sinun kannattaa ajatella Sitlya verkkomarkkinapaikkana. Kuka tahansa voi rekisteröityä ja lähettää viestejä. Emme tarkista henkilöitä etukäteen, mutta tietenkin tarkistamme säännöllisesti, onko kukaan kirjoittanut sivustolle asiattomia viestejä. On vanhempien ja lapsenvahtien vastuulla tehdä valinta siitä, mitä he etsivät Sitlysta. Neuvomme olemaan huolellisia valinnan tekemisessä ja pyytämään esimerkiksi suosituksia sekä järjestämään haastattelu. Tällä tavoin saat parhaan kuvan potentiaalisesta lapsenvahdista tai perheestä.