Mari & Anne “Anne lähettää minulle aina valokuvia, jotta tiedän, kuinka kotona sujuu. Pidän tästä todella paljon”

Esittely

Marista hänen lastenhoitajansa Anne tuntui heti sopivalta hoitamaan hänen lastaan. "Heti alusta lähtien hän tiesi, kuinka rauhoittaa minua ja helpottaa huolehtimistani lähettämällä valokuvia Iiriksestä."

Miksi valitsit lastenhoitajan?

Mari: Mielestäni on tärkeää, että Iiris tapaa muita lapsia ja oppii leikkimään muiden kanssa, mutta mielestäni päiväkodissa on liian isot ryhmät, joten aloin etsiä lastenhoitajaa. Pidin todella Annesta heti alusta lähtien.

Miten kaikki sujui ensimmäisten viikkojen aikana?

Mari: Ensimmäisten viikkojen aikana Iiris itki paljon. Tunsin syyllisyyttä, koska minusta tuntui, että hylkäsin itkevän lapsen. Mutta Anne pärjäsi hyvin. Hän lohdutti minua, lähetti minulle viestejä ja valokuvia siitä, kuinka kaikki sujui. Ja itse asiassa hän tekee vieläkin niin. Pidän siitä todella paljon.

Anne (lastenhoitaja):

Marilla ja minulla on todella hyvä yhteys. Voimme kertoa toisillemme kaiken. Iiris on aivan mahtava. Huomaan, että hän pitää siitä, että hänellä on ympärillään lapsia, joiden kanssa hän voi leikkiä. Aina kun Iiris tulee uuteen vaiheeseen tai on saanut uusia taitoja, Mari ja minä keskustelemme siitä perusteellisesti ja mietimme, kuinka käsittelemme tilannetta. Viime viikolla sain Marilta videon, jossa Iiris ottaa ensiaskeleensa kotona. Olimme molemmat iloisia Iiriksen puolesta!

Löydä itse lapsenvahti tai lapsenvahdin työ!