Sanna & Laura “Koska Laura vahtii lapsiamme yhtenä iltana viikossa, meillä on jälleen aikaa toisillemme.”

Esittely

Laura tulee vahtimaan lapsia tiistai-iltaisin, jotta Sanna ja hänen miehensä voivat viettää illan yhdessä.

Sanna (äiti):

Kun muutimme tänne, emme tunteneet ketään. Kuinka olisimme löytäneet lapsenvahdin halutessamme mennä ulos illalla? Joten yritimme löytää hänet netin kautta. Löysimme Lauran Sitlyn kautta ja otimme heti yhteyttä. Laura tulee joka tiistai-ilta vahtimaan lapsia, jotta miehelläni ja minulla on aikaa tehdä jotakin mukavaa yhdessä.

Sanna (äiti):

Joskus menemme ulos liikkumaan, syömään tai teemme jotakin muuta. Sillä ei oikeastaan ole väliä mitä teemme, kunhan teemme sen yhdessä. Kun perheessä on pieniä lapsia, pariskunnilla ei ole aina paljoakaan laatuaikaa yhdessä, vaikka se olisikin niin tärkeää. Voimme jälleen todella keskittyä toisiimme, koska tiedämme, että lapset ovat hyvissä käsissä Lauran kanssa.

Laura (lapsenvahti):

Minulla oli jo muutama perhe, joiden lapsia vahdin, mutta halusin lisää. Ystäväni kertoi minulle Sitlysta, joten rekisteröidyin. Sanna lähetti minulle viestin nähdäkseen, olenko käytettävissä ja meistä molemmista tuntui heti, että sovimme toisillemme. Eikä tämä koskenut pelkästään minua ja Sannaa: pidin myös todella paljon pojista ja he pitivät minusta! Pidän todella paljon siitä, että minulla on sovittu työpäivä heidän kotonaan joka viikko ja joskus he pyytävät minua töihin myös ylimääräisinä päivinä.

Löydä itse lapsenvahti tai lapsenvahdin työ!