Esittely

Joni, Karitan poika, on valittanut jonkin aikaa iltapäiväkerhosta. “Hän on jo jonkin aikaa sanonut, ettei viihdy kerhossa, koska siellä on niin paljon lapsia ja hirveä meteli.”

Karita (äiti):

“Etsin epätoivoisesti aktiivista, nuorta lapsenvahtia, joka voisi viihdyttää ja pitää Jonin kiireisenä. Teen itse töitä kotoa käsin, joten on mukavaa, jos lapsenvahti ei vain istu sohvalla, vaan järjestää lapsille aktiviteetteja. Jonille on myös paljon mukavampaa, kun hänelle on järjestetty jotakin hänen ikäiselleen pojalle sopivaa tekemistä kodinomaisissa olosuhteissa. Mielestämme iltapäiväkerhossa oli liian suuri lapsiryhmä ja Joni kärsi metelistä. Oli vaikeaa löytää lapsenvahtia maanantaiksi, tiistaiksi ja torstaiksi, joten meillä on nyt muutama lapsenvahti, jotka vuorottelevat.”

Joni (poika):

“Iltapäiväkerho oli tylsä. Siellä oli liian paljon lapsia ja hirveä meteli. Miian kanssa on paljon kivempaa. Voin tulla kotiin ja tehdä mukavia asioita. Ja voin myös leikkiä kavereideni kanssa.”

Miia (lapsenvahti):

“Olen vahtinut lapsia pitkään. Kun olin nuorempi, vahdin lapsia etupäässä iltaisin. Se oli rentoa työtä, mutta lasten vahtiminen koulupäivän jälkeen on paljon kivempaa. Kun olet vahtimassa lapsia iltaisin, lapset nukkuvat. Mutta, jos vahdit lapsia päivällä, voit leikkiä heidän kanssaan ja tehdä monia asioita yhdessä. Yhtenä päivänä Joni ja hänen ystävänsä pelasivat marmorikuulilla. Kun näin kauniit marmorikuulat, innostuin niistä itsekin ja pelasin poikien kanssa! Noina hetkinä myös minusta tulee jälleen pikkulapsi.”

Etsi itsellesi lapsenvahti tai lastenhoitaja!

Mitä muut vanhemmat sanovat

Miksi ja miten he järjestivät lastenhoidon?

Mitä muut vanhemmat sanovat Mitä muut vanhemmat sanovat
Sanna: “Koska Laura vahtii lapsiamme yhtenä iltana viikossa, meillä on jälleen aikaa toisillemme.”
Mitä muut vanhemmat sanovat Mitä muut vanhemmat sanovat
Karita: “Miian hakiessa Jonin koulusta hän ei tarvitse enää iltapäiväkerhoa.”
Mitä muut vanhemmat sanovat Mitä muut vanhemmat sanovat
Jaana: “Hanna tekee lasten kanssa asioita, joita minulla ei ole aikaa tehdä.”
Skip to content