Jaana & Hanna “On mukavaa, että Hanna tekee Nooran ja Emman kanssa asioita, joita minulla ei ole aikaa tehdä.”

Esittely

Hanna vahtii silloin tällöin Jaanan kahta tyttöä, Nooraa ja Emmaa. Useimmiten häntä on pyydetty piirtämään hevosia ja yksisarvisia saman tien, kun hän astuu sisään.

Jaana (äiti):

"Mukava puoli Hannassa on se, että hän on niin rauhallinen. Hän tulee toimeen molempien tyttöjen kanssa ja hänen kanssaan on helppoa tulla toimeen. Lapset eivät toki hypi ilosta, kun tietävät Hannan olevan tulossa, mutta kun hän on lasten kanssa, on se lapsille täysin luonnollista. On mukavaa, että on lapsenvahti, joka tulee säännöllisesti. Hanna tietää, mistä löytyy mitäkin eikä hänen juurikaan tarvitse enää kysyä neuvoja. Hän tarkistaa aina nukkumaanmenoajan kanssamme ja hänellä on tarpeeksi itseluottamusta, jotta hän osaa löytää oman tapansa toimia kotonamme, joten, kun olemme lähteneet, hän ei soita meille pikkuasioista. Kun hän on täällä, tiedämme, ettei meidän tarvitse huolehtia."

Jaana (äiti):

"Noora ja Emma pyytävät aina Hannaa piirtämään heidän kanssaan, koska Hanna osaa piirtää tosi hyvin. Yleensä he pyytävät häntä piirtämään hevosia ja yksisarvisia; he rakastavat niitä. Hanna joutuu piirtämään lähes joka kerta, kun hän tulee meille. Toivoisin, että voisin itse piirtää tyttöjen kanssa, mutta tällä hetkellä elämämme on todella kiireistä. En tahdo löytää aikaa edes istua ja rentoutua. Tästä syystä on hienoa, että Hanna voi piirtää heidän kanssaan. Piirtäminen on jotakin erityistä, jonka Hanna ja tytöt voivat jakaa keskenään."

Hanna (lastenhoitaja):

"Yleensä vahdin lapsia illalla. Ennen nukkumaanmenoaikaa pelaamme hieman jotakin peliä tai piirrän lasten kanssa, jos he niin haluavat. Istumme yleensä pöydän ääressä, jossa me kaikki kolme piirrämme. Yleensä he pyytävät minua piirtämään hevosia tai yksisarvisia. Pidän niistä itsekin, joten se ei haittaa yhtään. Piirustustuokio päättyy yleensä siihen, että annan heille piirustukseni ja saan heidän piirustuksensa vaihdossa."

Löydä itse lapsenvahti tai lapsenvahdin työ!