Ota yhteyttä Sitly-palveluun

Selaa useimmin kysyttyjä kysymyksiä tai täytä lomake alla ottaaksesi meihin yhteyttä.

Onko sinulla kysymys meille?

Nämä ovat kolme kysytyintä kysymystä

Mikä on Sitly?

Sitlyn avulla voit löytää alueeltasi lapsenvahdin, lastenhoitajan tai perheen, jonka lapsia voit vahtia. Voit ottaa heihin helposti yhteyttä, suunnitella haastattelun ja tehdä jatkojärjestelyjä. Voit itse päättää millainen lapsenvahti tai perhe sopii sinulle parhaiten, joten voit myös itse päättää, keneen otat yhteyttä.

Sisältääkö rekisteröityminen sitoumuksia?

Ei. Rekisteröityminen ei sisällä sitoumuksia, se on ilmaista ja täysin vailla sitoumuksia. Voit valita itse, haluatko sopia haastattelusta alueesi vanhempien, lapsenvahtien ja/tai lastenhoitajien kanssa. Lapsenvahdin tai perheen valitseminen riippuu täysin sinusta.

Valvooko Sitly vanhempia, lapsenvahteja ja lastenhoitajia?

Sinun kannattaa ajatella Sitlya verkkomarkkinapaikkana. Kuka tahansa voi rekisteröityä ja lähettää viestejä. Emme tarkista henkilöitä etukäteen, mutta tietenkin tarkistamme säännöllisesti, onko kukaan kirjoittanut sivustolle asiattomia viestejä. On vanhempien ja lapsenvahtien vastuulla tehdä valinta siitä, mitä he etsivät Sitlysta. Neuvomme olemaan huolellisia valinnan tekemisessä ja pyytämään esimerkiksi suosituksia sekä järjestämään haastattelu. Tällä tavoin saat parhaan kuvan potentiaalisesta lapsenvahdista tai perheestä.

Etkö löydä kysymystäsi täältä? Vieraile apua -sivullamme

Ota yhteyttä meihin

Täytä alla oleva yhteydenottolomake tai lähetä sähköpostia info@sitly.fi

Viesti lähetetty!

Kiitos yhteydenotosta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!
Lähetetty

Etsitkö lapsenvahtia tai lapsenvahdin työtä?

Aloittaminen Kuinka se toimii