Ota yhteyttä Sitly-palveluun

Selaa useimmin kysyttyjä kysymyksiä tai täytä lomake alla ottaaksesi meihin yhteyttä.

Onko sinulla kysymys meille?

Nämä ovat kolme kysytyintä kysymystä

Mitä Sitly tarjoaa vanhemmille?

Sitly tarjoaa vanhemmille mahdollisuuden tutustua vanhempiin, lapsenvahteihin ja lastenhoitajiin heidän omalla alueellaan, jotta he voivat järjestää lastenhoidon yhdessä. Lapsenvahdin tai lastenhoitajan löytämisen lisäksi vanhemmat voivat myös ottaa yhteyttä toisiinsa. Voit yksinkertaisesti löytää leikkikavereita naapurustosta tai esimerkiksi jakaa lapsenvahdin tai lastenhoitajan ja siitä aiheutuvat kulut.

Mitä Sitly tarjoaa lapsenvahdeille ja lastenhoitajille?

Lapsenvahti tai lastenhoitaja voi löytää vanhempia, jotka etsivät lapsenvahtia ja/tai lastenhoitajaa Sitly-palvelun kautta naapurustostaan. Voit ottaa heihin yhteyttä tutustuaksesi heihin ja mahdollisesti tehdä lastenhoitoon liittyviä järjestelyjä.

Kuinka voin ottaa yhteyttä johonkuhun?

Mene toisen käyttäjän profiiliin ja klikkaa kohtaa "lähetä viesti". Sinua pyydetään tilaamaan ensin premium-jäsenyys. Kun olet lähettänyt viestin, lähetämme sähköpostin kyseiselle henkilölle kertoaksemme hänelle, että hän on saanut viestin. Henkilöt, joille olet lähettänyt viestin, voivat vastata sinulle ilmaiseksi.

Emme koskaan jaa henkilökohtaisia tietojasi, kuten osoitettasi, sähköpostiosoitettasi tai puhelinnumeroasi, toisten kanssa. Voit itse päättää niiden jakamisesta muille.
Etkö löydä kysymystäsi täältä? Vieraile apua -sivullamme

Ota yhteyttä meihin

Täytä lomake alla ottaaksesi yhteyttä meihin, tai lähetä sähköpostia info@sitly.fi

Viesti lähetetty!

Kiitos yhteydenotosta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!
Lähetetty

Etsitkö lapsenvahtia tai lapsenvahdin työtä?

Aloittaminen Kuinka se toimii